Skagerak

Siden 1998 har vi her i Carl Blochsgade 39 repræsenteret Skagerak som en konceptbutik. Nu er tiden kommet til et sceneskifte, og navnet er ændret til Huset Holmriis.

Kollektionen fra Skagerak er dog stadig vores hjerteblod. Det er i udstillingen i hus og have, at du finder alle de klassiske serier som Drachmann, Selandia, Grenen, Vendia og naturligvis den omfattende Oceanserie, der i dag med sine mange variationer, kan indpasses i både de helt klassiske haveanlæg og på den strømlinede terrasse.

Havemøbler fra Skagerak er sommer

Skagerak havemøbler er for mange mennesker indbegrebet af sommer, og her i butikken har vi stor kompetence og erfaring og derfor vil vi kunne rådgive frem til den bedste løsning. Da vi stort set har alle produkter udstillet, vil det også være muligt at få vished for, om de møbler, der ser komfortable ud på billeder, også er det i virkeligheden.

Vi bringer naturligvis møblerne ud, og er der gamle møbler, der skal med på genbrugsstationen, er det også noget, som vi er klar til at tale om.

Skagerak kollektionen består af møbler, der forventelig vil kunne holde i generationer – så kom ind og se, hvad vi har at byde på. Husk at med Skagerak, kan du og din familie disponere over møbler mange år frem i tiden.

Skagerak Cutterserie

Huset Holmriis har naturligvis en omfattende udstilling af elementer fra Cutterserien. Denne smukke og tidløse møbelserie er tegnet af arkitekten Niels Hvass, og den udvikler sig løbende. Bænke, hattehylder, knagerækker, spejle, garderober, taburetter og meget andet indgår i designet. Serien fremstilles i henholdsvis teak, eg og sortmalet eg, og alle variationer er udstillet i butikken.

Vi har et relativt stort lager, og ofte vil det være muligt at få dele fra Cutterserien med hjem, hvis beslutningen går på, at det skal være i dag at entreen, soveværelset eller et andet rum, trænger til at blive frisket op.

Kom ind i butikken og bliv inspireret til, hvordan man for eksempel med spejle kan få en spændende og smart effekt i hjemmet.

Skagerak boligtilbehør

Huset Holmriis er naturligt Østjyllands største udstiller af de mange forskellige boligtilbehørsartikler, der i dag er en væsentlig del af Skageraks kollektion.

Hvorfor nøjes med et beskedent udvalg, som flere at vore konkurrenter udstiller? Hos Huset Holmriis kan du se hele den omfattende kollektion.

I Huset Holmriis er samspillet mellem keramik og træ i Skagerak kollektionen blandt det ypperste. Hos Skagerak går æstetik og funktionalitet hånd i hånd.

Gå til Skagerak’s webshop ved at klikke her