Secto

Fra det lille finske firma Secto fører Huset Holmriis en meget elegant, stærkt skandinavisk lampekollektion med uforligneligt blødt og behageligt lys, der skaber en særlig stemning.

Designet, der er udført af finske arkitekt Seppo Koho, har en klar, smuk skandinavisk stil. De vidt forskellige lamper, fremstilles alle i tynde lameller af birketræ med en overflade i enten træ, i sort eller i hvid lamineret birk samt i valnød.

Skandinavisk design og kvalitet

Lamperne er udført i enkle geometriske former, der på mange måder giver mindelser om Arne Jacobsens karakteristiske formsprog. Det unikke skandinaviske design gør, at lamperne fra Secto passer smukt ind i nordisk boligindretning.

  • Lamper fra Secto er skabt i Finland af PEFC certificeret finsk birketræ.
  • Lamperne er skabt i hånden af dygtige finske håndværkere.

I Huset Holmriis er de fleste lamper tilsluttet og ophængt. Dermed er Secto en del af vores interiør, og derfor er det er muligt, at komme og se, hvordan lyset fra lamperne virker i rummet i virkeligheden.

Vi låner dig ligeledes gerne en lampe med hjem, så du selv kan opleve, hvorledes lamperne giver et blødt og behageligt lys, der tilfører rummet en enkelthed hjemme hos dig selv privat.

Secto skal opleves.