Risskov Møbelsnedkeri

Et smukt resultat tager den tid, det tager. Det skal være til gavn og glæde i mange år…

De fineste borde fra Risskov Møbelsnedkeri – find dem hos Huset Holmriis

Risskov Møbelsnedkeri har skabt borde, der har alt, som kendetegner en moderne møbelklassiker. Førsteklasses materialer, gedigent håndværk og så det tidsløse design. Nyfortolkningerne kunne lige så godt have været tegnet for 50 år siden, men de er Risskov Møbelsnedkeri anno 2013 – deraf navnet RM13.

RM13 er et skrivebord og et spisebord, der gør op med tanken om, at rummet, der skal indrette sig efter bordet og ikke omvendt. Både som skrivebord og som spisebord er RM13 mindre og derfor lettere, at møblere rummet med – uden at der af den grund gås på kompromis med, at der er plads til alt og alle.

Priser og mål på skrivebord og spisebord

Skrivebordet har størrelsen L 1300 x B 700 x H 740
Understel i eg, plade i egefiner: 17.490,- kr.
Plade i teakfiner: 17.490,- kr.
Plade i linoleum: 18.150,- kr.
Plade i massiv eg: 18.490,- kr.
Spisebordet har størrelsen L1800 x B800 x H7400
Understel i eg, plade i laminat: 18.830,- kr.

Mere end 50 års erfaring med snedkermøbler

Nøgleordene for Risskov Møbelsnedkeri er kvalitet, håndværksmæssig kunnen og godt design. Virksomheden blev etableret i 2010 af de to møbelsnedkere Leif Jensen og Per Andersen. De to har tilsammen mere end 50 års erfaring indenfor møbelsnedkerfaget.

Håndelag og passion

Det klassiske håndværk følges af fornemmelsen for at fortolke form og funktion. Hos Risskov Møbelsnedkeri lever man af, at gøre tingene rigtigt – uden genveje. Materialer, værktøj og løsninger er valgt med hjertet. Høvlebænken er ikke en museumsgenstand, og værktøjet er ikke nødvendigvis elektrisk. Det kører glimrende på godt håndelag og på passionen.

Medlem af Dansk Møbelkontrol

Risskov Møbelsnedkeri er medlem af Dansk Møbelkontrol – verdens ældste kontrolorganisation for møbler mv., som blev etableret i 1959. Dansk Møbelkontrol har de førende danske producenter af kvalitetsmøbler som medlemmer. Foreningens formål er at arbejde for produktion af kvalitetsmøbler i Danmark.

Du kunne måske også være interesseret i produkter fra disse mærker: