LIND DNA

CO2 neutralt helt ind i kernen. LIND DNA er lækkert design i genbrugsskind til hjemmet, skabt ud fra principper om bæredygtighed og hensyn til miljøet. Funktionelt. Enkelt og smukt.

Virksomhedens produkter komplementerer god dansk designtradition med unikt tilbehør, der passer perfekt ind i hjemmet: Bordskånere, dækkeservietter, musemåtter, gulvtæpper, magasinholdere, tasker og andre brugsprodukter er fremstillet af genbrugslæder tilsat en smule naturgummi.

Bag LIND DNA står familien Lind; Preben Lind og hans to døtre Bine og Mie. Sammen har de i den grad formået at skabe brugsting, der både er naturlige og forarbejdet lækkert. Den originale stil passer flot ind i det rene skandinaviske udtryk. Firmaet er ungt – det blev stiftet i foråret 2012. Alle LIND DNA produkter fremstilles lokalt af danske saddelmagere og syersker, hermed sikres høj håndværksmæssig kvalitet og respekt for miljøet. Ressourcerne udnyttes optimalt uden at læderets æstetiske og funktionelle kvaliteter forringes.

DNA’et er helt klart: Bæredygtighed prioriteres i materiale og i produktion. Familien Linds vision er:

“Vi ønsker at udfordre fremtiden ved at designe produkter af optimerede bæredygtige materialer. Ved at indfange naturens former i designs med funktionalitet, skaber vi fremtidens livsstilsprodukter.

 

LIND DNA går godt i spænd med, hvad vi har valgt, at forhandle hos Huset Holmriis.